LAD PROFESSIONELLE STÅ FOR GULVAFSLIBNING OG LAKERING AF GULV​

Er det blevet tid til gulvafslibning og lakering af gulv? Hos Gulvmontørerne er vi specialister i gulve, og vi tilbyder både afhøvling og slibning af gulv for private og erhverv, herunder boligselskaber. Vi holder til på Amager, men har kunder i hele København, Valby og mange andre steder.

Lakering af gulv er en god idé til meget trafikerede gulve

De fleste trægulve bliver som nye efter en gulvslibning og den efterfølgende gulvbehandling. Du kan f.eks. vælge lud- eller oliebehandling, men lakering af gulv giver den mest slidstærke overflade.

Det kan være nødvendigt med en gulvafhøvling, hvis der er større skader eller ujævnheder i gulvet, eller hvis der er tale om gamle og meget nedslidte plankegulve.

Trægulve bør naturligvis ikke slibes for tit, men det er vigtigt at få gulvet ordnet, før det bliver ødelagt, hvis lakken er slidt væk. Slibning kan også ske, hvis du blot ønsker at skifte fra lud til lak eller lignende.

Vi sørger naturligvis altid for at give en grundig rådgivning om, hvordan dine gulve skal behandles i det daglige for at bevare det smukke udseende, som behandlingen giver.​

Hvad koster gulvafslibning?

Vores priser for gulvafslibning og gulvbehandling afhænger af en række forskellige faktorer. Vores pris for afslibning og lakering af gulv med 3xhvid mat lak er 4.495 kr. inkl. moms for 30 m2 og to dørtrin. 

Vores mindstepris er 2400 kr. for 0-15 m2 og 3040 kr. for 16-30 m2. Herunder kan du se en udførlig prisliste, så du kan finde prisen på lige netop din opgave.

Husk, at det er bedst, hvis du giver gulvene en tørretid på omkring 24-48 timer, før du flytter møblerne ind i rummet.

Kontakt os for et tilbud på gulvafslibning og lakering af gulv

Du er meget velkommen til at få en snak med os om de mange muligheder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på gulvafslibning og lakering af gulv til dig. 

Du kan ringe til os på telefon 71 99 44 21, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@gulvmontorerne.dk, så vender vi straks tilbage.

SKAL DU HAVE LAGT NYT GULV?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din gulvopgave. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Oversigt over vores priser

​Mindstepris

  • fra 0-15 m2 2400 kr.
  • fra 16-30 m2 3040 kr.

Fandt du ikke det du søgte?

Gulvmontørerne har siden begyndelsen lagt vægt på to ting: gode materialer og godt håndværk. Den vision har vi ført videre, fra dag et med to ansatte til i dag med mere end 10 ansatte.

Gulvmontørerne ApS  |  Langagervej 7, 2500 Valby  |  CVR: 39706474​  |  Telefon: 71 99 44 21 |  E-mail: kontakt@gulvmontorerne.dk