Vi har mange års erfaring med gulvbelægning

Skal du have lagt nyt gulv? Så er du det helt rette sted. Hos Gulvmontørerne har vi mange års erfaring inden for gulvbelægning. Vi lægger bl.a. gulv i lejligheder, huse (f.eks. køkken eller kælder) og virksomheder for kunder i Valby, København, på Amager samt hele Sjælland.

Vi tilbyder lægning af gulv for både private og erhverv samt totalentreprenører, hovedentreprenører og arkitekter. Vi er en mellemstor virksomhed, hvilket gør det muligt for os at blive booket med kort varsel, hvis du har behov for det.

Hvad koster et nyt gulv?

Vores priser for lægning af gulv afhænger bl.a. af, hvor stort et areal, der er tale om, og hvilken type gulv, der skal lægges. Vi kan bl.a. lægge trægulv, laminatgulv og flere andre gulvtyper, hvis du skal have lagt nyt gulv.

Vi tager som udgangspunkt kr. 390,- i timen ekskl. moms for gulvbelægning. Er der tale om et større projekt, er du velkommen til at kontakte os for en mere specifik pris. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på en konkurrencedygtig pris pr. kvadratmeter.

Ring til os for en god pris på lægning af gulv

Har du spørgsmål til muligheder for gulvbelægning, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvilken løsning, der er optimal for lige netop dit projekt.

Ring og hør mere om lægning af nyt gulv på telefon 71 99 44 21 eller skriv til vores e-mail kontakt@gulvmontorerne.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

SKAL DU HAVE LAGT NYT GULV?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din gulvopgave. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke det du søgte?

Gulvmontørerne har siden begyndelsen lagt vægt på to ting: gode materialer og godt håndværk. Den vision har vi ført videre, fra dag et med to ansatte til i dag med mere end 10 ansatte.

Gulvmontørerne ApS  |  Langagervej 7, 2500 Valby  |  CVR: 39706474​  |  Telefon: 71 99 44 21 |  E-mail: kontakt@gulvmontorerne.dk